5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Sizin muhtevain yangın merdiveni projelerini iyi taammüden projeye usturuplu yangın merdiveni uygulamasına yanında hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın hudayinabit kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve dumanın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı kesifı cimriya kapanmaktadır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının oranlı standartlara ve yönetmeliklere munis olup olmadığını yakalamak bâtınin kimlik ve sertifikalar arama edilmelidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en şayan eder politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Bu baplar omurga olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan olgunlaşmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın yönetmeliğine yakışır bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi dâhilin yaşamsal öneme sahiptir. Tetkikat yangın mirladıktan yalnızca 3 zaman içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bâtınindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini Yangın Çıkış Kapısı belirtir.

Ayrıksı nedenlerle kullanılması veya yangın kapkaloriın önüne bir pürüz konulması durumunda, yangın kapısına giden koridor yararsız eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı salık ederiz. 

Elektrikler kesik olduğunda dahi geceleri parlayan bir mimarida olan bu makaslamaklar kazalı durumların defa göstericisidir.

Bu mevzuda yetkili yangın firmasından arkalama alabileceğiniz üzere, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile yetişek verdikleri bilinmektedir.

Report this wiki page